tiistai 6. tammikuuta 2009

Pieni välipäivitys

Perheeseemme syntyi 13.12. suloinen tyttövauva, joka nyt pötköttää mukavasti omassa sängyssään. Kirjoitan vauvan syntymän jälkeisistä tapahtumista myöhemmin. Tällä erää kiitän lukijoitani joulutervehdyksistä ja muista viesteistä, ja toivotan kaikille hyvää loppiaista sekä onnea alkaneelle vuodelle.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea koko perheelle tuoreen tulokkaan johdosta! Toivottavasti tuleva vuosi on jo hieman helpompi kuin taakse jäänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimästi onnea teidän perheelle, olen käynyt säännöllisesti katsomassa kuulumisianne! Olen todella iloinen puolestanne. Lucia-vauva, ihanaa :) Onnittelut myös tuoreelle isoveljelle :)

Ella

Anonyymi kirjoitti...

Voi oikein paljon onnea pienen tyttönyytin johdosta!!!

Olen aina silloin tällöin lueskellut blogiasi. Kiitos, että jaksat jakaa tuntojasi kanssamme. Kirjoitat koskettavasti.

Haluan toivottaa teille onnentäyteisiä hetkiä vauvan kanssa, onnittelut isoveljelle ja kaikkea hyvää teidän perheelle! Toivottavasti tämä vuosi olisi teille edellistä helpompi.

Anu

Anonyymi kirjoitti...

Hei Susanna, onnea kovasti tytön johdosta ! :) Olisiko mahdollista jossain vaiheessa kuulla taas uusia kuulumisia teidän perheestänne.. ? Joko on pikkuprinsessalla nimi?

Iloista kevään odotusta! :)

amele kirjoitti...

Paljon paljon onnea pienen tytön syntymän johdosta koko perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Mitä teille kuuluu? Onnea paljon tytön syntymän johdosta! Kun jaksat, niin laittele kuulumisia..:)

Reija

Anonyymi kirjoitti...

Hei Susanna! Onnittelut vauvasta, eikös pikkuinen ole kohta 2 kk? Onko Hän saanut jo nimen? Kevät alkaa pian jo hiipiä esiin talven keskeltä, toivon todellakin, että tämä vuosi (kevätkin, vaikka se onkin ehkä erityisen raskasta aikaa Einon syntymäpäivän ja äitienpäivänkin takia?) toisi mukanaan jo onnen hetkiä, tai pieniä ilon pisaroita.

Hyvää ystävänpäivää, jo näin viikolla etukäteen! :)